disposable camera, load five



I barcelona är det marknad från den här vyn tre gånger i veckan, vi var där en onsdag och det var precis sådär rörigt och plottrigt som jag älskar när marknader är. Så besöker ni staden i fråga så åk dit! Men håll i väskan, det är mycket folk och hela staden är känd för sitt snatteri.
Bilden är tagen med en annan sån där 5 kronors kamera som köptes på en annan loppis i vårt egna lilla Sverige.

Kommentarer
Postat av: Helen

Helvetiskt långa kommentarer = muy fantastico!

Jag försöker själv hugga min väg igenom analogfotodjungeln och det är svårt och tidskrävande - men roligt! Det med olika filmer har jag först börjat fatta lite om nu på senaste månader efter ett halv år med mer eller mindre konstant filmfotografering. Fortfarande är det så där mystiskt, men det öppnar sig mer och mer för varje experiment! Utgången film får man lätt och billigast på ebay tror jag, lomo tjänar pengar på att sälja billiga saker för rövarpriser. Därmed inte sagt att jag inte har haft otrolig nytta av mina lomokameror, som varit min inkörsport i analogfotovärlden. Och så om de säljer filmer av speciella tillverkare kan man ju kolla om de finns på ebay också, bästa priserna där nämligen!



Galna färger på den här bilden! Det gör mig lite ledsen, köpte själv förra året en liten kamera för 50 cent, det vill säga motsvarande fem kronor, på loppis och hann ta tre bilder före kameran föll i gatan och den sköra plastmekanismen som drog filmen framåt gick sönder. De tre bilderna som blev av var otroligt verklighetsförvrängande, så det smärtar mig fortfarande att jag var så klumpig. Fast jag har en rejäl hög kameror så jag borde inte klaga... Men man kan aldrig ha för många!

2009-11-26 @ 12:52:01
URL: http://600x450.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0