OCH DÖDEN


Den sista skolveckan på tio veckor har börjat hektiskt men med tanke på att de närmsta två dagarna kommer att spenderas i nästintill ledighet så är det tid att trappa ned på takten. Det görs som bekant bäst genom att roa sig och ikväll blir det på kultiverat vis tillsammans med Filippa Bark och Döden. Eftersom jag missade alla föreställningar när den gick sist så är jag så glad, så glad att den kom tillbaka på en snabbvisit och att jag lyckades haffa biljetter till den allra sista föreställingen.
Här är en till diabild, snart hoppas jag på att kunna hämta rulle nummer två så ni får helt enkelt stå ut med att det kommer att fortsätta vara huvudsakligen diabilder som publiceras här ett tag till!

Kommentarer
Postat av: Amanda.

det gillar vi, så kör på

2010-02-02 @ 16:23:21
URL: http://afterglow.blogg.se/
Postat av: Alice

du är så otroligt duktig.

2010-02-02 @ 22:51:59
URL: http://minnenavaprilhimlen.webblogg.se/
Postat av: Sara

vacker bild!

2010-02-03 @ 23:12:52
URL: http://causesensation.blogg.se/
Postat av: helena

så vackert! är helt såld på dina diabilder! men jag undrar en sak..e lite dum, så förlåt för min fråga, men diabilder e inte det sådana där små saker man måste hålla upp framför ett fönster för att kunna se? som man tittar på i projektor? hur kan de hamna här?

2010-02-04 @ 10:17:27
URL: http://komketchup.blogspot.com
Postat av: H.

Helena: Tack! Gud så roligt att du gillar dem. Och du har alldeles rätt, i vanliga fall så behöver du en diabildsprojektor för att se bilderna, jag har dock scannat in mina i fotobutik där de har en diascanner och på så vis fått dem digitalt.(Det är hemskt bra att man kan göra så, men blir i längden hemskt dyrt och ohållbart, tyvärr, för det blir så himla fint!)

2010-02-04 @ 10:32:49
URL: http://registration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0