TOPP NIO NOLLNIO/DAGAR

Precis som resten av bloggsfären tänker jag bidra med en slags årskrönika över det gågna året. Jag tänkte bjuda på ett par "Topp 9"-listor och börjar med 2009s bästa dagar, även om de i nästan alla fall handlar om händelser som sträcker sig över ett dygn.

Under ett av våren/vinterns alla besök till Göteborg dokumenterades bland annat på "Hemliga klubben", bilden får i sig mest representera alla resor till västkusten som gjort under året. Detta besök inträffade under den senare delen av februari månad.

Det blev vår även detta år, någon gång i mitten av maj var jag återigen i Västsverige, åt glass och promenerade i den blomstrande azaleaträdgården i slottskogen.

Sen blev det sommarlov och vi, ett sällskap på fem, begav oss ut på de Europeiska vägarna med Frankrike och Nice som mål. På vägen stannade vi dock i världens finaste lilla stad, Annecy, i någon dag och lapade sol och sorbet vid den klarblå bergssjön.

Efter veckan i Nice så lämnade jag och M resten av sällskapet för att bege oss till landets huvudstad där vi åt baugetter, drack vin och ramlade in på en gay-gatufest i de fina kvarteren av Marais.

När vi kommit hem från våra franska äventyr var jag ungefär bara hemma och vände, skaffade ett uselt jobb och åkte till Arvika för årets andra festival! Det var nog årets bästa festival, trots att de andra tre kommer tätt efter och Way Out West vinner storslaget till spelningarna sett.

När jag kom hem fick jag återgå till det där usla jobbet och spendera dagarna utomhus i ömsom stekande hetta och monsunregn. En helg kunde jag i alla fall spendera hemma i Uppsala och gjorde det på bästa möjliga sätt genom en picknick med dessa fina flickor, där vi drack rosé och snurrade så länge kjoltygen höll.

I slutet på juli återupptog jag mitt sommarlov och spenderade ungefär en vecka på Österlen i kvarnen. Det är nästan alltid bland det bästa med sommaren att få åka dit och bara finnas lite och flyga med havsvinden.

Det blev höst, jag frös och led av alla bitande vindar som spökade redan i oktober. Som tur var längade även mamma och Mårten bort så vi tog en sista minuten-resa till Spanien och spenderade en vilsam arbetsvecka i Barcelona.

Och sen blev det vinter. Varken hösten eller vintern brukar sätta andra spår i mig än kyla och mörker, därför är det tur att man genom lite luftburna fordon lätt kan ta sig till andra vintriga städer. Berlin är jag ju precis hemkommen från, men visst var det en av 2009s mest minnesvärda stunder.

Kommentarer
Postat av: Martin

hahaha gubbarna i tältet förbi <3 jag saknar dem lite... och det var allt en finfin samling händelser med tillhörande bilder!

2010-01-05 @ 15:29:48
URL: http://ytterligheten.blogg.se/
Postat av: Anonym

härliga bilder!!!! (: va gärna med i min veckansblogg tävling!

2010-01-05 @ 19:36:07
URL: http://johannafalk.devote.se
Postat av: Sofia

Du verkar ha haft ett fantastiskt år. Att köra bil i Frankrike lät som en himla god idé. Jag borde upprepa den.

2010-01-05 @ 20:40:33
URL: http://grapefruktmane.tumblr.com
Postat av: Patrik

Helt underbart inlägg! Jättefint!

2010-01-05 @ 20:57:24
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Postat av: tove

som jag sagt tidigare, älskar dina foton!

2010-01-06 @ 00:24:00
URL: http://tovelitove.blogg.se/
Postat av: julia

vilka härliga bilder, verkligen!

2010-01-06 @ 19:59:18
URL: http://juliaochalicia.blogg.se/
Postat av: Arvid Söderström

Underbara bilder!

2010-01-06 @ 22:52:46
URL: http://arvidsoderstrom.blogspot.com/
Postat av: Linn

Tycker du tar väldigt fina bilder. Och har en urmysig blogg!

2010-01-07 @ 14:16:31
URL: http://kemisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0