TOP TEN FOOD

Topp 10 dokumenterade godbitar från året:

Har kokat en väldans massa ägg i år (dock inte så många till mig själv, tycker illa om att äta ägg till frukost men brukar koka Mårtens) och kommit på den bästa metoden till den perfekta konsistensen.

På alla hjärtans dag så stekte jag pannkakor till frukost istället. nomnom!

Jobbade met slutfinishen på min projektarbetsbok och tog de sista bilderna. Här frukostkakor!

Bakade massa gott bröd. Bland annat Focaccia

Vädret blev fint nog för picknickar på balkongen. Sallad åt jag ungefär 5 dagar i veckan från maj till augusti



Solnedgångspicknick på stranden i Turkiet

En brunch

Äppelmuffins med havrecrumble


Kommentarer
Postat av: pusss

balla bilder!

2011-01-06 @ 18:58:33
URL: http://korell.blogg.se/
Postat av: hedda

men alltså åhh gott

2011-01-06 @ 19:56:03
URL: http://dontfollowleaders.blogg.se/
Postat av: Mery

Oj vad jag gillar bilderna!!

2011-01-07 @ 00:17:25
URL: http://meriig.blogg.se/
Postat av: Camilla Andersson

ååh, dom två första och näst sista bilden är mina favoriter! så himla fint.

2011-01-07 @ 11:38:23
URL: http://camillalola.blogg.se/
Postat av: h

Fantastiska bilder! Har du en flickr sida? puss

2011-01-07 @ 15:28:03
URL: http://coffeegirl.blogg.se/
Postat av: H.

tacktack!

och h, jag har en flickr, lyder som följer:

http://flickr.com/photos/heddaselder

2011-01-07 @ 19:34:25
URL: http://registration.blogg.se/
Postat av: annette

vad är din hemlighet med äggen? :) blir aldrig nöjd med mina, antingen blir de för rinniga eller hårdkokta, hittar aldrig ett bra mellanting. haha.

2011-01-09 @ 01:04:56
URL: http://thehymnforthecigarettes.blogspot.com
Postat av: H.

Annette: Jag brukar lägga i äggen samtidigt som jag sätter på plattan på högsta värme, och sen när det precis börjat koka. så stänger jag av plattan, när det slutat koka igen tar jag av äggen från plattan och låter dem stå några minuter, vet inte riktigt hur länge, har aldrig tagit tid, hehe. men då brukar de iaf aldrig bli helt hårda utan mer åt det krämiga hållet! Men det var mycket lättare att få dem helt perfekta när jag hade gasspis, de bytte ut vår för någon månad sedan och det tog ett par försök innan jag hann vänja mig med den nya, så jag antar att det kan variera en del!

2011-01-09 @ 19:14:20
URL: http://registration.blogg.se/
Postat av: kajsa

du tar så magiskt fina hutlöst bra bilder. alltså på riktigt. jag skulle kunna tänka mig att hänga upp din mat på väggen liksom.

2011-01-10 @ 14:21:44
URL: http://anniehallova.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0