Ice cream kisses


Beech forests and waterfalls


Cows and seas by night


Tandemscykeltur förbi Skånska kossor och nattbad i dimman.
Jag har det fint, och ni?

Hills of the hammer


Windmill lovePicknick in the Botanic gardenLove by the beach


I miss you.

Paris1. karusell med utsikt mot eiffeltornet. På en ungefär likadan karusell(fast i Nice) fick vi gratisbiljetter av en snäll mamma med illamående barn, höjden av lycka!
2. En kväll när vi letade efter någonstans att äta och vila fötterna på så ramlade vi in på en gaygatufest som sträckte sig flera kvarter. Husen var som ni ser utsmyckade med färgglada ballonger och folk dansade i fönstrena. Dessutom lyckades vi äta på världens bästa falafelställe och dansade till allt ifrån en balkanversion av popcorn till rave och rockiga liveband.
3. Det var inte bara vi som tyckte att det här med gatufest var himla roligt.
4. Sista kvällen var vi vid eiffeltornet och drack rosé.

20.45

I am a bird now.

20.09


Gammelfaster Malins recept på somriga hallongrottor och Mammas bästa jordgubbssylt efter en dag av klampande i sporadiska lersjöar.

20.21

Jag ylar i sömnen av gallfebern som drömmarna försjunker mig i. Som humörsvägningarnas husmor har jag återigen lyckats förvrida och förvälla lakanen i febersvett och känner hur hela jag badar i min egna falsksjungande vokabulära perspiration. Antagligen är det prestationstångestens hemlighetskval som gör att varje natt utspelar sig under den dova ytan av svart vatten, där min bleka hy blir transparent och havsbotten känns som en spegel, för djupet är oändligt och spelar min förvirrade hjärna ett spratt när jag tycks omringad av de tusentals strålande reflektionerna av totalt mörker. Det är då jag tänker att det inte är konstigt att jag vrider och vänder på dygnen, bearbetar drömmarna istället för att sortera verkligheten, och liksom tappar greppet om vad som egentligen finns. Den grund jag står på har alltid varit drömlandets och jag kämpar fortfarande mot vad jag tror kan bli sant. Detta även om jag för länge sedan fått sanningen nedtryckt i halsen tills kväljningarna  i en kaskad kastade upp hela det jag trodde var livet, för att se hur det misslyckats. Åh! Perfektionen kväver mig, men jag gömmer mig under all önskan. För endast under mörkertimmar kan jag tänka klart- och det i en tid med korta sommarnätter.

RSS 2.0