22.54

Siesta! var återigen bästa möjliga starten på sommaren. Här- första omgången bilder, det kommer antagligen mer lite senare.


Mårten fyllde tjugotvå och fick 40 ballonger som jag med hjälp av Sandra blåste upp i det lilla tältet.


Happy B-day kid.
21.23


Analogue photos from my easter holiday on the west coast. 1+2 Sunset by the water tower.

08.39


I torsdags togs en promenad i slottskogen med två små söta- finaste killen och glass. Det innebar lakritssorbé och jag var i den mjölkfria glasshimlen.

Sen passade jag på att matcha buskarna lite.

16.09


Azaleablommorna spirar i slottskogen. Hur fint som helst!

20.08


What have you discovered?

20.53
00.45
Kallt vemod rakt i hjärtat.

22.14


Idag fick jag reda på att jag kommer att få en text publicerad i nästa nummer av Ponton! Första gången en av mina texter kommer i tryck dessutom! Så någon gång i början på juni kan ni göra mig lite glad och leta rätt på ett nummer av den fina tidningen.
Puss.

17.20


Life's vague.
dot dot dot.

19.43


Img by M.

För känslan:
Cocoon - Chupee
Nina Kinert - The Story Goes

13.02


April blev Maj.

(PS.Alla ord ser så lealöst groteska ut på mitt tangentbord. Jag skriver knappt längre och vet inte när denna evighetslånga torka kan brytas. Det känns som om det krävs att himlen öppnar sig eller att något annat smärre mirakel sker. Jag har nog aldrig haft så livlöst vokabulär och fattiga formuleringar som nu, jag vill ha alla utopivärldar och drömlandskap tillbaka. Nu tack.)

00.27


Veckan har varit mest M, vårsol, snuva och Valborgsmässoafton, som i sig resulterade i solsting men kom sig att bli ganska fin ändå.
Puss

RSS 2.0