HTTP://REGISTRATION.DEVOTE.SE

Från och med NU så lämnar jag blogg.se, säger hej då till ett fint, lite drygt år, som gått och tack för mig. Nu är det dags att vända blad, gå vidare mot en förhoppningsvis ljus framtid och en ny bloggportal. Hädanefter hittar ni mig HÄR, på REGISTRATION.DEVOTE.SE och mina förhoppningar är att alla ni som brukar besöka mig här följer med mig in i denna nya och oförutsägbart spännande framtid! Kom ihåg att byta adress på alla era bokmärken och bloggsidor nu så kör vi, kom igen, det blir kul!
Ni är bäst och tack för att ni läst här, utan er vore det här ingenting.

OCH DÖDEN


Den sista skolveckan på tio veckor har börjat hektiskt men med tanke på att de närmsta två dagarna kommer att spenderas i nästintill ledighet så är det tid att trappa ned på takten. Det görs som bekant bäst genom att roa sig och ikväll blir det på kultiverat vis tillsammans med Filippa Bark och Döden. Eftersom jag missade alla föreställningar när den gick sist så är jag så glad, så glad att den kom tillbaka på en snabbvisit och att jag lyckades haffa biljetter till den allra sista föreställingen.
Här är en till diabild, snart hoppas jag på att kunna hämta rulle nummer två så ni får helt enkelt stå ut med att det kommer att fortsätta vara huvudsakligen diabilder som publiceras här ett tag till!

RSS 2.0