possessingIbland.
Gömmer sig håriga monster och tandlösa häxor i mitt blodomlopp. De rider omkring på röda blodkroppar och stjäl allt mitt syre och jag hittar ständigt blåmärken på mina vinterbleka ben där de slagits och bråkat och fört ett djävla liv. Ibland blir jag yr för att de stulit all min energi och allt jag äter blir bara en grå och sur klump i magen som stannar där alldeles för länge, så länge den bara kan, så länge att jag nästan måste föda små elakt grinande stenskulpturer för att slippa häxornas illvilliga lekar där de kastar och hugger i stenarna de skapat.
Ibland försöker jag bli arg på dem och hosta upp de obehagliga djuren som bosatt sig i mig. Men de skrattar bara, skrattar och frustar så att deras saliv sprutar tills jag måste gråta för att de ska sluta. Det har hänt att de hämnats. Fått mina muskler och leder att värka och svida utan annan anledning än att de tagit sina hårda matstenar och bankat på mina djuprosa köttstycken.
Ibland försöker jag be dem snällt att sluta, men det slutar alltid med att jag förlorar och tyngs av både förlusten och ännu fler stenklumpar i magen. De föredrar när jag snällt resignerar under deras maktpiska så att de kan bestämma och ta över min uppgivna kropp som snart inte klarar av fler tandlösa bett och den håriga känslan på tungan som allt oftare tycks ligga på lur långt bak i gommen.

Kommentarer
Postat av: emma

hedda min plutt. <3

2009-11-18 @ 18:49:58
URL: http://svartmotvit.blogspot.com
Postat av: Alice

ack så fint

(ta hand om dig och lev väl)

2009-11-18 @ 18:51:54
URL: http://minnenavaprilhimlen.webblogg.se/
Postat av: maria

du klarar det här. det vet jag

2009-11-18 @ 20:41:42
URL: http://hymme.blogg.se/
Postat av: annika

åh hedda. finhedda. söthedda. :*

2009-11-19 @ 00:02:04
URL: http://labbes.blogg.se/
Postat av: sandra

fina du<3 mat hos mig typ på söndag?

2009-11-19 @ 13:07:45
URL: http://likeapen.blogg.se/
Postat av: C

Vad fint (Anstränger mig till tusen för att inte säga "åh", jag överanvänder det något så extremt!!!!! Men egentligen skulle ett "åh" verkligen passa in här. Men int tänker jag bryta mitt löfte, så här får du ett imaginärt "åh". Med tre å:n till och med. Åååh alltså)sv: Vilken toppennamnsdag det skulle ha blivit!!! Synd bara att jag är i Frankrike då.. Fast jag kanske inte ska klaga? Hihihihihohohhööööö

Äsch, den onödiga informationen är den bästa informationen. Eller nåt i den stilen. Skostorlek?

2009-11-19 @ 20:01:29
URL: http://cecandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0