GOING HOME TOMORROW


Haft fina dagar under mitt hembesök (men utan den porträtterade), men är helt knäpp och bokade världens tidigaste tåg imorgon, hur tänkte jag då? Vem vill gå upp mitt i natten på en lördag egentligen?

Kommentarer
Postat av: Emma Svensson

Hej,hoppas du haft en bra jul och nyår. Jag vet att det finns otroligt många duktiga fotografer och fotointresserade hobbyfotografer runt om i landet och jag vill komma i kontakt med så många som möjligt. Dels för jag tycker det är spännande att titta på bilder men framför allt eftersom jag arbetar som bildredaktör för ett antal publikationer. Så du får hemskt gärna maila mig en länk till din portfolio samt skriva lite kort om dig själv, var du bor och vilka erfarenheter samt mål du har med ditt fotograferande om du skulle vara intresserad av att visa upp dina bilder för mig.Jag har också, på skoj startat en liten utmaning i min blogg. Istället för nyårslöfte, en bild per dag under en månad. Haka gärna på du med och få med dina bloggläsare! Det blir en kul grej för att utveckla vårt fotograferande. Kanske för att vara kreativ på ett sätt man inte alltid är annars. Det kommer i alla fall bli en spännande utmaning för mig.http://www.radarzine.com/blogg/emma/2011/01/05/let%C2%B4s-do-this/Ha det fint och lycka till med ditt fotograferande!Mvh Emma Svenssonwww.radarzine.com/blogg/emma

2011-01-08 @ 03:32:20
URL: http://www.radarzine.com/blogg/emma
Postat av: Carro

Hej, jo jag undrar vilken linje du gick på? KOmmer du ha en frågestund någon gång? Kramis

2011-01-08 @ 19:28:51
Postat av: Hedda

carro: hej! jag gick media/journalistik, det där med frågestund har jag liksom inte tänkt på, men om det efterfrågas så kanske jag borde ha en?

2011-01-09 @ 16:31:00
URL: http://registration.blogg.se/
Postat av: detogonblicket

vart var detta hembesök? vilken stad alltså? :)

2011-01-09 @ 23:00:38
URL: http://detogonblicket.blogg.se/
Postat av: H.

detogonblicket: till sthlm och uppsala!

2011-01-11 @ 16:42:57
URL: http://registration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0